litt rocka
…men full kontroll

Event Film tilbyr skreddersydde multimedialøsninger til alle typer arrangementer. Kick-off, show, teater, bryllup, bursdag, jubileum, tvproduksjon og festivaler.

Vi tilpasser oppdraget med hensyn til dine preferanser, ønsker og budsjett. Dette for å sikre oss at vi til enhver tid er konkurransedyktige.

Din visjon vår lidenskap.

3 STEMMER TIL JAHN TEIGEN

Her er en liten reklamespot for Skyskraper Artist som vi lagde etter deres konsert 3 Stemmer til Jahn Teigen fra Foynhaven i Tønsberg sommern 2023.

SONS OF BANE

EventFilm gjorde en solid dokumentasjonsjobb med 14 kameraer på årets RevåRock i Foynhaven Tønsberg.

6 band spilte fra kl 1600 til 2300 og vi dukumenterte til fulle.

Her er Sons of Bane med «Human».

BACKSTREET GIRLS

RockStream på Revetal i Tønsberg kommune er en utrolig flott festival som går over 3 dager.

EventFilm filmet hele festivalen. En hovedattraksjon var BackStreet Girls som gav det hele. Vi filmet festvalen på to scener med tilsammen 14 kameraer.

HYLLEST TIL QUINCY JONES 90-ÅRSDAG

Tønsbergs Tom Hansen med kontakter inn i amerikansk musikk lagde sammen med lokale musikere en hyllest til Quincy Jones sin 90-års dag. Vi filmer og redigerte.

TUSH

Tush er en gruppe fra Vestfold som er rå på coverlåter. Tush deltok på RockStream 2023. Vokalist og frontfigur Sandra Huseklepp eier scenen med sin sang og fremtoning.

Vi har satt sammen noen klipp fra de 10 kameraene som dekket årets festival på hovedscenen.

ROCKSTREAM 2023

EventFilm jobber raskt og bra!

Under årets RockStreamfestival laget Lars Ose Johansen en film nærmest på direkten og la filmen ut dagen etter opptak. Filmen brukes på sosiale medier og er derfor laget i høydeformat.